Български език и Математика

Teacher

Габриела Иванова

Category

Science

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Kурсовете за 5 клас, 6 клас и 7 клас по БЕЛ и Математика за подготовка за НВО за учебната 2023/ 2024г. гарантират индивидуален подход и отношение към всяко дете!

 

Целта е пълноценното усвояване и затвърждаване на знанията върху изучавания материал през учебната година и успешното представяне на изпита след 7 клас при НВО и кандидатстване в специализирани гимназии. Курсовете са изцяло съобразени с изискванията на МОН и новия формат на изпитите и включват периодични изпити и тестове през годината към всеки модул.

 

Последователността и постоянството в поднасянето на материала е предпоставка за по-доброто справяне на предстоящите контролни и класни работи в училище. Занятията следват изучавания материал от учебната програма по БЕЛ и по Математика като наблягаме на пропуски в материала и затруднения на ученика.

 

* Обучението по БЕЛ и Математика е паралелно на обучението в общообразователните училища и не го замества

** Месечната такса е на база календарен месец и пропуснати часове не се прехвърлят.

Нашите предимства

 • Обучение в малки групи до 6 ученици в група;
 • Подробно и детайлно запознаване с особеностите при решаване на тест;
 • Задаване на домашни работи и обстойна проверка и коментар;
 • Допълнителни материали, съобразени с най-новите изисквания на МОН
 • Индивидуалният подход към всеки ученик, съобразно нивото
 • Системна проверка чрез тестове и пробни изпити
 • Удобна локация, в близост до метростанция
 • Обратна връзка с родител за успеваемостта на ученика

Описание и цени

Курсовете при нас са подходящи за ученици, които имат затруднения в училище и за онези, които поставят по-високи цели в обучението си по Математика и Български език и литература.

 

Групите са до 6 деца и се провеждат всяка събота на територията на академията в групи, съобразно нивото и класа на детето:

 

Математика:

 • За ученици от 5 и 6 клас - понеделник от 15:00 - 16:30 ч
 • За ученици от 7 клас/подготовка за матура (НВО-национално външно оценяване) - събота от 10:00-12:15 ч

 

Български език и литература / БЕЛ/ 

 • За ученици от 5 и 6 клас - сряда от 10-11:30ч и 15-16:30 ч
 • За ученици от 7 клас/подготовка за матура (НВО-национално външно оценяване) - вторник от 10-11:30ч и 15-16:30 ч

Месечна такса - 160 лв.

Запишете се от тук :

Зашишете се сега на 0896601869 и 0896703401 или попълнете по-долу формата:

Our Main Teachers

Габриела е част от екипа на BRAIN Academy вече четвърта година и с всеки изминал ден работата с деца е това, което я зарежда с положителни емоции  и я кара да се усмихва постоянно. Завършва 135 СОУ “Ян Амос Коменски” гр. София със специалност „Социална работа за деца и семействав риск“ и професионална насоченост „Сътрудник…

Преди да се отдаде на работата с деца,дълги години е била на ръководни позиции в корпоративния частен сектор, като част от екипа на различни компании. Завършила е частна езикова гимназия с английски език, профил "Право и мениджмънт" в гр.София. Висшето си образование- магистърска степен  "Финансов контрол" завършва в "Нов Български Университет", като след това продължава с още две магистратури към University of Delaware - Finance Accounting & Corporate Finance.

Cандрела Саад

Owner& Senior Supervisor
VIEW PROFILE

Сандрела Саад завършва гимназия с основен език френски и втори английски. Висшето си образование завършва в УНСС катедра Международни Икономически Отношения/International Economics с чуждоезиково обучение.

Теди се присъедини към нашия екип началото на лятото на 2020 г. Родена е в Бургас, където завършва профилирана гимназия с английски и френски език. След завършването, силното й увлечение към работа с деца я кара да дойде в София, където се записва в Софийския Университет " Свети Климент Охридски", Факултет по науки за образованието и изкуствата. Специализира Логопедия в педагогическа сфера, което й дава професионална подготовка за работа с лица с всички комуникативни нарушения във всички възрастови групи.

Kурсовете по Български език и математика подпомагат подготовката за училище, повишават успеваемостта на учениците в клас, дава им стабилна основа в по-горните класове, когато ще им предстоят външни оценявания, изпити и др. Наблягаме на пропуски в материала и затруднения , като поднасяме материала под друга, по-интересна, забавна и усвояема форма.

Габриела е част от екипа на BRAIN Academy вече четвърта година и с всеки изминал ден работата с деца е това, което я зарежда с положителни емоции  и я кара да се усмихва постоянно. Завършва 135 СОУ “Ян Амос Коменски” гр. София със специалност „Социална работа за деца и семействав риск“ и професионална насоченост „Сътрудник…

Price : 160 Лв.

Max Availability : 6

Difficulty : Advanced All types Begginers Medium

Location : BRAIN Academy - Sofia

Typology : Group Individual

Question