Български език и математика

COURSE PRICE FOR 89-148 Лв.

Български език и математика

Teacher

Дени Симеонова

Category

Science

Course Attendees

Still no participant

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Course Reviews

Still no reviews

Целта на курсовете по Български език и математика при нас е да подпомагат подготовката за училище, както и да повишат успеваемостта на учениците в клас. Даваме на децата стабилна основа в по-горните класове, когато ще им предстоят външни оценявания, изпити, конкурси и др.

 

Занятията следват изучавания материал от учебната програма по БЕЛ и по Математика от 1-ви до 7-ми клас. Наблягаме на пропуски в материала, затруднения на ученика, като поднасяме материала под друга, по-интересна, забавна и усвояема форма.

Наблягаме на творческото писане и четене, като паралелно с това запознаваме децата с български и световни литературни класики, които не са само по учебния план ами и извън него.

 

При математическото обучение използваме и интегрираме различни съвременни методи, методики и методологии за заучаване на материала, взаимствани от Jump Math, Montessori science и др. Приложната математика и логическото мислене са в центъра на нашата математическа програма.

* Обучението по БЕЛ и Математика е паралелно на обучението в общообразователните училища и не го замества.

Our Main Teachers

Дени се включи в екипа на Brain Academy през есента на 2019 г. Завършила е бакалавърска степен по „Логопедия“  към Югозападен университет „Неофит Рилски“ през недалечната 2016 година. Това й даде много добри познания относно симптоматиката, диагностика и диференциална диагностика, логопедична работа и превенция при речевите, езиковите и гласови нарушения при децата. През годините е работила…

Cандрела Саад

Owner& Senior Supervisor
VIEW PROFILE

Сандрела Саад завършва гимназия с основен език френски и втори английски. Висшето си образование завършва в УНСС катедра Международни Икономически Отношения/International Economics с чуждоезиково обучение.

Теди се присъедини към нашия екип началото на лятото на 2020 г. Родена е в Бургас, където завършва профилирана гимназия с английски и френски език. След завършването, силното й увлечение към работа с деца я кара да дойде в София, където се записва в Софийския Университет " Свети Климент Охридски", Факултет по науки за образованието и изкуствата. Специализира Логопедия в педагогическа сфера, което й дава професионална подготовка за работа с лица с всички комуникативни нарушения във всички възрастови групи.

Price : 89-148 Лв.

Max Availability : 8

Difficulty : Advanced All types Begginers Medium

Location : BRAIN Academy - Sofia

Typology : Group Individual

Question

Scroll Up