Програмиране и роботика за деца

Teacher

Методи Ананиев

Category

Creative Science Social skills & Mindset

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

В Brain Academy® се стремим oт ранна възраст да потапяме децата във вълнуващия свят на науката чрез практически уроци и игри съобразени с тяхната възраст.

 

Макар децата ни да умеят да работят бързо с компютри, таблети и смартфони, тези устройства, въпреки огромния потенциал, който предлагат, в 90% от случаите се използват за гледане на видеа и игри, които някой друг е създал. При нас чрез курсовете по Програмиране и Роботика децата ще бъдат творци, ще създават и да развиват своите умения,без да са просто консуматори на съдържание в интернет.

 

Активното участие и обучение чрез практическо приложение и преживяване на наученото, са основните принципи залегнали във всеки урок.

Какво е STEAM обучение?

В превод STE(A)M е обучение чрез методите на науката, технологиите, инженерството, изкуството и математиката. В превод идва от английските Наука – Технология – Инженерство –Творчество- Математика.

 

По време на занятията децата взимат активно участие и е заложено на ученето чрез проекти, игра и действие Насърчаваме ги да споделят идеите си като допринасят както за индивидуалните, така и на групови проекти. Показваме на нашите ученици как STEM дисциплините се свързват помежду си в практиката и живота. Така развиват своя начин на мислене, като последователен и цялостен процес, бидейки креативни и иновативни при решаване на комплексни задачи.

 

Децата придобиват реални знания като се стимулира тяхната любознателност, креативност, аналитични  и социални умения. Така надграждаме знанията и уменията им, като същевременно наблегнем на научния метод, като начин на мислене през целия им живот.

График и цени

Групи WeDo 2.0. - за деца от 6 до 8 години : понеделник от

Група SPIKE™ - за деца от 8 до 11 години: сряда от 18:00 до 19:30 ч.

  • 160 лв. – такса за един месец
  • 600 лв. – пакетна цена за едно ниво, което съдържа 4-ри модула (4 месеца)

за братя и сестри 10% намаление от втората такса

Форма за записване

Our Main Teachers

Методи Ананиев

Роботика и Програмиране
VIEW PROFILE

Роботика и програмиране за деца

Преди да се отдаде на работата с деца,дълги години е била на ръководни позиции в корпоративния частен сектор, като част от екипа на различни компании. Завършила е частна езикова гимназия с английски език, профил "Право и мениджмънт" в гр.София. Висшето си образование- магистърска степен  "Финансов контрол" завършва в "Нов Български Университет", като след това продължава с още две магистратури към University of Delaware - Finance Accounting & Corporate Finance.

Даниел Лидиянов

Програмиране за деца
VIEW PROFILE

Даниел Лидиянов е в екипа на BRAIN Academy още от самото му създаване. Започва да се занимава с програмиране още от дете. В момента е собственик на Weband, съвременна игитална агенция, предлагаща комплексни бизнес решения

Price : 160 Лв.

Max Availability : 6

Difficulty : Advanced All types Begginers Medium

Location : BRAIN Academy - Sofia

Typology : Group

Question