Наука и околен свят

Teacher

Габриела Иванова

Category

Creative Science Social skills & Mindset

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

В Brain Academy се стремим oт ранна възраст да потапяме децата във вълнуващия свят на науката чрез практически уроци и игри съобразени с тяхната възраст.

Преминавайки през учебния план и дисциплините по Човек и природа, Технология и предприемачество и други, надграждаме с енциклопедични знания и експерименти.

Чрез програмата STEAM, ще обогатим общата култура на децата. Така надграждаме знанията и уменията им, като същевременно наблегнем на научния подход, като начин на мислене през целия им живот.

Подходящо за деца над 4 години.

Какво е STEAM обучение?

В превод STEAM е обучение чрез методите на науката, технологиите, инженерството, изкуството и математиката. В превод идва от английските Наука – Технология – Инженерство –Творчество- Математика. По време на занятията децата взимат активно участие в различни експерименти. Насърчаваме ги да споделят идеите си като допринасят както за индивидуалните, така и на групови проекти. Активното участие и обучение чрез практическо приложение и преживяване на наученото, са основните принципи залегнали във всеки урок.

 

Показваме на нашите ученици как STEAM дисциплините се свързват помежду си в практиката и живота. Така развиват своя начин на мислене, като последователен и цялостен процес, бидейки креативни и иновативни при решаване на комплексни задачи;

Форма за записване

Още курсове:

Our Main Teachers

Габриела е част от екипа на BRAIN Academy вече четвърта година и с всеки изминал ден работата с деца е това, което я зарежда с положителни емоции  и я кара да се усмихва постоянно. Завършва 135 СОУ “Ян Амос Коменски” гр. София със специалност “Социална работа за деца и семействав риск” и професионална насоченост “Сътрудник…

Преди да се отдаде на работата с деца,дълги години е била на ръководни позиции в корпоративния частен сектор, като част от екипа на различни компании. Завършила е частна езикова гимназия с английски език, профил "Право и мениджмънт" в гр.София. Висшето си образование- магистърска степен  "Финансов контрол" завършва в "Нов Български Университет", като след това продължава с още две магистратури към University of Delaware - Finance Accounting & Corporate Finance.

В Brain Academy се стремим oт ранна възраст да потапяме децата във вълнуващия свят на науката чрез практически уроци и игри съобразени с тяхната възраст. Показваме на нашите ученици как STEAM дисциплините се свързват помежду си в практиката и живота. Така развиват своя начин на мислене, като последователен и цялостен процес, бидейки креативни и иновативни при решаване на комплексни задачи;

Price : 250 Лв.

Max Availability : 4

Difficulty : Advanced All types Begginers Medium

Location : BRAIN Academy - Sofia Outdoor

Typology : Group Individual

Question