Мартин Иванов

Head Teacher

MESSAGE ME

4

COURSES

0

FOLLOWERS

0

RATING

Мартин Иванов завършва профилирана гимназия със специалност „Икономика, малък и среден бизнес". Един от предметите грабва неговото внимание и избира маркетингът за сферата, в която ще се развива. Малко преди да кандидатства във висшето училище обаче, установява, че психологическият елемент в маркетинга е това, което му е харесало, и записва  специалност „Педагогика" в Софийски Университет „Св. Климент Охридски".

 

Продължава със специалност „Психология" в Нов български университет  - гр.София, като към този момент е студент в магистърска  програма към НБУ, „Клинична психология”.

 

 Успоредно с университетското си образоване Мартин учи в Институт по ПП „Хирон", подготвящ го за психотерапевт в модалността „Психодрама".

 

По време на висшето си образование той е стажант в различни образователни институции и университетски болници, в които е успял да добие опит в комуникацията и работата с деца. Също така през последната си година като бакалавър участва в студентска програма за културен обмен и прекарва четири месеца в Бостън, Масачузец, САЩ.

За него качествено свършената работа в сферата на образованието е фундаментална за интелектуалното и емоционалното развитие на подрастващите и черпи мотивацията и желанието си именно от значимостта, която приписва на тази дейност.

 

Мартин е израснал, занимавайки се с различни спортове като волейбол, футбол, баскетбол и шахмат като и до ден днешен е запазил страстта си към тях тъй като смята, че чрез тях човек неминуемо допринася както за самочувствието и здравето си, така и за интелекта и волята си.

Any followers founded
Any review founded
COURSE
PRICE

Шахмат за деца

Лв. 18-56

VIEW

Предприемачество и финанси за юноши

Лв. 150

VIEW

Предприемачество и финанси за деца

Лв. 160

VIEW

Чуждоезиково обучение

Лв. 96 - 208

VIEW

Web : http://www.brainacademy.bg

Location : Brain Academy

Contact Me