Чуждоезиково обучение

COURSE PRICE FOR 96 - 208 Лв.

Чуждоезиково обучение

Teacher

Лидия АлАшкар

Category

Language learning

Course Attendees

Still no participant

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Course Reviews

Still no reviews

Програмата ни за ранното чуждоезиково обучение за деца в BRAIN Academy е специално подготвена и разработена за деца от 4 до 14 год и  включва курсове по английски, френски, арабски и испански език.

 

Курсовете са изготвени и съобразени с оригинални съвременни системи, съобразени индивидуално с нивото на Вашето дете, като основно се залага на дидактически и т.нар. интелектуално-тренировъчните игри- научен подход, чрез който децата се забавляват, докато учат.

Учебното съдържание е практически насочено и помага на учениците да развиват своите езикови знания и умения чрез конкретни комуникативни задачи от реалния живот.

 

Граматиката е засегната във всеки урок, като се използва дедуктивен подход.

 

Методологията за чуждоезиковото обучение при нас съставлява компилация от научни методи, базирани на някои елементи и принципи от сугестопедията.Така детето е поставено в центъра на обучението, което е поднесено простичко и чрез игра, а учителят има свободата да избира подхода си и материалите във всеки един момент.

Обучението представлява упражнения по четирите основни умения при усвояване на чужд език: говорене, слушане, четене и писане.

Всяко ниво стартира със спецификата на произношението и граматиката, като цели разширяване на активния речников запас. Курсовете се разпределят по нива, съобразени с изискванията на Общо-европейската езикова рамка.

Английски език

Английският език в BRAIN Academy се прилага интегрирано в рамките на учебния ден под формата на :

  1. English Adventure - увлекателна учебна система в рамките на четири нива Beginner–Intermediate (A1– B1)
  2. Life- National Geographic education system - атрактивна и интереснa цялостна учебна система в шест нива А1, А2, B1, B1+, B2, C1 (Beginner – Advanced)

Програмите са специално разработени за съответна възрастова група. Oсвен иновативните методи на обучение, които са съобразени с Европейската езикова рамка, учим децата на основни умения за грамотност. Те са представени като разнообразни стратегии за четене, писане и говорене във всеки урок. Тези практически насоки имат за цел да улеснят усвояването на познанията и употребата им, като научат децата да мислят критично.

Френски език

Френският език изучаваме с нашите ученици е по системата "Alex et Zoe" с материали на утвърденото издателство Cle International, Франция. Подходящо е както за начинаещи, така и за среднонапреднали и напреднали деца.

Материалът е поднесен чрез множество илюстрирани текстове, както и много хумористични упражнения. В няколко поредици се разказва за приключенията на Алекс, Зои, Базил и Лулу за вълнуващото им пътешествие в Париж. Децата се научават да четат и пишат текстове, преразказват случки и събития, пишат съчинения, изработват проекти.

Арабски език

Арабският език включва материали, специално подбрани за деца на възраст от 4 до 12 год., като материалът е поднесен по лесен и разбираем начин, като освен в група, при нас можете да запишете детето си и на индивидуално обучение, в случай че степента на подготовка и други фактори го изискват.

Учебният план е изграден по учебната система, тематично организирана в кратки поредици. Материалите са подбрани така, че да отговарят на основните компоненти: говорене, четене, слушане и писане. Граматиката е засегната подробно, като за целта към всяка тема е приспособена богата гама от упражнения и песнички. Така децата не се натоварват и затвърждават познанията си.

Учебната ни система е силно разговорно ориентирана. Използват се и допълнителни учебни материали по арабски език.

Our Main Teachers

Лина е част от екипа на BRAIN Academy още от самото създаване. Завършила през 2005 година Hiram College със специалност Comunication and Marketing, тя заминава за САЩ и започва да учи в Miami University – Master of arts, Corporate Communications. След това се мести в Англия и през 2013 се дипломира в University of Cambridge…

Price : 96 - 208 Лв.

Max Availability : 8

Difficulty : Advanced Begginers Medium

Location : BRAIN Academy - Sofia

Typology : Group Individual

Question

Scroll Up