Курсове

8 COURSES

Курсове за деца и юноши

Допълнителни услуги

Детегледачки и почасова грижа

Предлагаме почасова грижа за децата на място (от 2 – 14 год.), като на разположение са множество настолни, интерактивни и логически игри, богата библиотека с множество енциклопедии, книги, комикси и български от българската и световна литература.

Персоналът ни е квалифициран за детско образование и оказване на първа помощ. Помещенията са модерно оборудвани и обезопасени, като при желание предлагаме и вариант за топъл и вкусен здравословен обяд и междинни закуски.

Цени /не включва храна/:

 • Почасово гледане на дете -12 лв/час

В случай че имате нужда от Детегледачка, която да помага при грижата за детето Ви, работим с Агенция BEST Nanny- най-добрите детегледачки за района на гр.София и околоностите.

детегледачка
Здравословно хранене в занималня за ученици

Храна и транспорт

В случай че желаете детето да не се храни в училищната столова сме осигурили вкусен топъл обяд, с тристепенно меню, на място в квалитетен ресторант близо до академията, предлагащ приготвен на място здравословен обяд, съобразен с изискванията на Наредба 8/4.12.2018 за безопасност и качество на храните в детски училища и градини, който и вие може да пробвате на място, както и да получите достъп до всякакви сертификати и разрешителни във връзка с горното.

 

Сутрешни и междинни закуски предлагаме на място, като се набляга на пресни плодове, десерти и снаксове от висококачествени продукти, контролирани с цел питателна и подходяща храна за развитието на децата.

Седмичното меню е съобразено с вкусовете и алергиите на всяко дете.

Имаме възможност да предложим транспорт до ключови места в София, както и до адрес, за цени и условия ни се обадете.

 

*При VIP-пакет Unlimited в цената е включено изхранването през целия ден, в зависимост от посещението.

Преводи

На ваше разположение са услуги за писмени и устни превод и като наши клиенти ползвате преференциални цени и условия.

Може да се възползвате от преводи на следните езици:

 • Английски език
 • Арабски език
 • Френски език
 • Немски език
 • Испански език
 • Турски език

За повече допълнителна информация и въпроси се свържете с нас.

Преводи на следните езици - английски, арабски, френски, испански, турски
психолог и логопед за ученик София

Психолог и логопед

С нарастващото общественото безпокойство за психичното здраве на децата и страшните статистики, свързана с все по-сериозните психични разстройства у подрастващите в световен план, родителите основателно се чувстват объркани и притеснени. Една навременна среща със специалист не само би ви спестила ненужни притеснения, но най-вече би била от особена важност за последващото развитие на детето ви.

Кога да се обърнем към психолог?

 • При очевидни неуспехи в училище и слаби срочни резултати, независимо от сериозните усилия, които детето полага
 • Ако детето изпитва затруднение/срам/страх от общуване;
 • Хиперактивност, неспособност за концентрация и др., които пречат при сериозните занимания и училище;
 • Агресия, провокативно и/или противопоставящо се поведение;
 • При развод в семейството или загуба на близък човек и др.

BRAIN Academy® работи ексклузивно с „Детско развитие“ ООД – екип от висококвалифицирани и доказали се психолози, педагози и логопеди, на които може да се доверите!

 

За записване на консултация обърнете се към нас или на тел: 0876 5151 34, еmail: stoilov@detskorazvitie.com; www.detskorazvitie.com

Музикални и арт занимания и работилнички

Периодично в BRAIN Academy® организираме различни тематични работилници и събития, като за повече подробности ни следете в Социалните мрежи и се абонирайте за бюлетина ни.

 

Музикалният ни педагог – цигулар г-жа Габриела Кеворкян ще подготви детето ви по солфеж, пеене, пиано и/или цигулка, докато е на занималня при нас, за да може времето докато е тук, да бъде оползотворено максимално полезно.

музикална школа за деца по пиано и цигулка