Теодора Крачунова

Head Teacher

MESSAGE ME

3

COURSES

0

FOLLOWERS

0

RATING

Теди се присъедини към нашия екип началото на лятото на 2020 г. Родена е в Бургас, където завършва профилирана гимназия с английски и френски език.

 

След завършването, силното й увлечение към работа с деца я кара да дойде в София, където се записва в Софийския Университет " Свети Климент Охридски", Факултет по науки за образованието и изкуствата. Специализира Логопедия в педагогическа сфера, което й дава професионална подготовка за работа с лица с всички комуникативни нарушения във всички възрастови групи. Това й дава възможност да отговори на потребността по преодоляване на нарушенията на речта и комуникацията с оглед пълноценното развитие на децата и подрастващите, интеграцията и социалната реализация на лицата с увреждания. Магистър е по "Предучилищна и начална педагогика" със специалност "Логопедия" към Софийски университет.

През 2019г.  премина стаж в 202 ОУ "Христо Ботев" - с. Долни Пасарел, където работи с деца с различни комуникативни нарушения - артикулационни нарушения, дислексия и заекване. Също така и с деца в неравностойно положение - аутизъм и лека умствена недостатъчност. 

По време на обучението си успешно преминава курсове за деца и тинейджъри по "Репродуктивна система и полово здраве" и "Наркотици и наркотична зависимост - превенция", по които по-късно води лекции пред ученици. Също така е била част от Български червен кръст - БЧК град Бургас, където придобива основни познани и умения за първа долекарска помощ.

По време на студентските си години се отдава на страстта си, като я съчетава с обичта си към децата, като преподавател по танци за деца и младежи в професионална школа - стил хип хоп и фрий денс. След 8 години в залата, тя е носител на златни, сребърни и бронзови отличия от Международни и Европейски състезания.

Теодора смята, че работата й с деца е нейното призвание, мисия и голяма отговорност.

Свободното си време обича да прекарва със семейството си, фотографията и разходките сред природата. Омъжена, с едно дете.

Any followers founded
Any review founded
COURSE
PRICE

Чуждоезиково обучение

Лв. 25-240

VIEW

Български език и Математика

Лв. 160

VIEW

Уроци по пиано, цигулка солфеж и пеене

Лв. 150

VIEW

Mail : office@brainacademy.bg

Phone : 0896703401

Location : Brain Academy

Contact Me