Даниел Лидиянов

Програмиране за деца

MESSAGE ME

3

COURSES

1

FOLLOWERS

0

RATING

Даниел Лидиянов е част от екипа на BRAIN Academy още от самото му създаване. Започва да се занимава с програмиране още в 8-и клас, разработвайки сайтове от правене на плъгини за игри и други. Оттогава е и собственик на най-големия сървър на Minecraft за България.

В следващите няколко години разширява познанията си изучавайки езици като C++, Assembler, Java, JavaScript, Visual Basic и други. По-късно започва да се запознава със PHP, Python и C#. Работил е в големи български и мултинационални компании в областта, а и не само, след което създава своя собствена компания с доверен екип от млади специалисти в областта.

 

Към момента е основател и управляващ собственик на дигитална агенция WebAnd, с централен офис в гр.София, България. Със своята агенция и екип от близо 10 човека, предлагат различни бизнес решения - комплексни уеб услуги, подпомагащи  дигиталното развитие на своите клиенти и партньори. Член на журито "Сайт на Годината", както и лектор на множество събития и конференции на тема дигитални информационни технологии, маркетинг и др.

 

Като наши доверени подизпълнители и част от екипа ни, създаваме множество възможности и опции на децата, посещаващи BRAIN Academy, да се развиват и придобият различни качества и умения в съвременния дигитален свят.

Any review founded
COURSE
PRICE

Шахмат за деца

Лв. 90

VIEW

Програмиране и роботика за деца

Лв. 160

VIEW

Предприемачество и финанси за деца

Лв. 220

VIEW

Mail : dlydianov@weband.bg

Phone : +359896601868

Web : http://www.weband.bg

Location : Sofia, Bulgaria

Contact Me