Учебна занималня

Последни места за занималня през първия учебен срок за учебната 2023/2024г.!

В BRAIN Academy – София сме създали подходяща образователна среда за децата, като фокусът при нас е главно върху развитието на интелекта на всяко дете и създаване на умения за учене, а не на наиузстяване и заучаване на материала и информацията в училище.

 

Концепцията на занималнята ни обединява алтернативните, образователни форми – Project Based Learning-PBL, Montessori, Валдорфски метод, Коменски, STEAM-обучения и др., интегрирайки ги с фундаменталните знания, по учебната програма на МОН и надграждайки ги чрез допълнителни занимания по дигитално образование, приложни науки, състезателна математика и изкуства.

 

Атмосферата при нас е приятна и творческа, а и също така образователна среда, което дава възможност на децата да развият творческото и критично си мислене.

 

Учебната занималня обхваща възрастовата група от предучилищна група до ученици 7 клас включително.

 

Заниманията при нас протичат в двуезична среда като поощряваме свободното изразяване и комуникация на английски език.

Наука и критично мислене

 

Учим децата как работят научният метод и подход, да тестват и анализират, като развием логичното и критичното им мислене, за да могат да боравят както с информацията около тях, така и във всяка сфера на живота.

Програма STEAM

 

Подходящата програма STEAM (Наука, Технология, Инженерство, Изкуство и Математика), не само ще събуди интерес в учениците към науката и технологиите, но и ще ги научи да решават реални проблеми в живота си чрез прилагане на научни знания

Англоговоряща среда

 

Двуезичната англоговоряща среда, която сме въвели съобразена с нивото на децата, ще обогати знанията им под формата на ителектуално-тренировъчните игри- научен подход, чрез който децата се забавляват, докато учат.

Модерно оборудвана база

 

Разполагаме с пространство от над 400 кв.м. модерно оборудвани помещения, със съвременни и интерактивни пособия и материали. Достъп до богата библиотека с множество енциклопедии, книги и комикси, както на български език, така и чуждоезикови.

За кого е предназначена?

Учебната занималня е предназначена за деца от предучилищна възраст до 7-ми клас, целогодишно.

 

Работното ни време е разширено от 7:30 до 19:00ч., като събота и неделя работим по предварителна заявка.

Частна учебна занималня в София
Частна Занималня

Съобразно дневната програма

Ние взимаме/водим учениците от/до училище:

Сутрешна занималня

от 07:30 до 12:45ч

Посрещаме учениците, при желание предлагаме закуска и топъл обяд и след занятията по програма ги завеждаме до класните стаи.

Следобедна занималня

от 12:00 до 19:00 ч

Посрещаме учениците от двора на училището и ги довеждаме на място, като при желание предлагаме топъл обяд.

Обучението включва

 • Преговор и подготовка по взетия учебният материал;
 • Писане и проверка на домашните задачи в малки групи;
 • Индивидуално внимание по отстраняването на пропуски в знанията;
 • Допълнителни упражнения и тестове от сборници и др.
 • Практическо-приложни задачи с цел стабилна основа и цялостно усвояване на материала;
 • Свободни творчески занятияАрт, Шахмат, Йога, Музика, Рисуване,Brain games
 • Модерно оборудвани бази със съвременни и интерактивни пособия;
 • Непрекъснат контакт с родителите, обратна връзка по всеки въпрос, свързан с ученика.

BRAIN Academy. Be Smart.

Видове пакети

Освен занималнята имате възможност да включите към обучението различни пакети в съответствие от желанието и интересите на детето на преференциални цени , които ще допълнят и усъвършенстват знанията на детето в съответните области. В случай че детето е на занималня, то ползвате големи отстъпки при ползването на допълнителните услуги, които предлагаме.

Преподавателите идват на място при нас, след приключване на домашните работи и упражнения.

 

За повече информация се обърнете на място при нас или ни се обадете.

В месечната такса е включено освен обучението по утвърдения учебен план към съответния клас и упражнения, така и базово обучение по aнглийски език , медицинска застраховка, Йога и релаксация за деца, Brain Games-научни експерименти и игри, които ангажират учениците по време на занималнята активно умствено, но и творчески.

 

Месечна такса – 360 лв.

(включва полудневно, целодневно, онлайн обучение, както и всички ваканции без лятно училище)

Седмична такса – 140 лв

Полудневна такса – 30 лв.

Целодневна такса – 40 лв.

 

 

-При отсъствие на дете до 10 работни дни в рамките на месец, таксата НЕ се възстановява.

-При отсъствие от над 10 поредни работни дни поради заболяване се възстановява 50% от таксата само при записване за следващ месец.

 

Пакет “Академик” БЕЛ и/или Математика

 

Пакета включва: Засилено изучаване на Български език и/или Математика. В случай че детето Ви има затруднения при усвояане на материала по български език и/или математика, нашите преподаватели ще се погрижат то да усвои материала и по разбираем и забавен начин ще усвои учебния материал.

 

За повече информация посетете нашите КУРСОВЕ

 

Пакет “Чуждоезиков”

 

Програмата ни за ранното чуждоезиково за деца включва курсове по английски, френски и арабски език и е специално подготвена и разработена за деца от 6 до 14 год.

 

За повече информация посетете нашите КУРСОВЕ

 

Пакет “Творчество и таланти”

 

Детето Ви обича да пее? Или рисува много добре? Може би има други артистични заложби или го влекат изкуствата ?
Това е начинът да съчетаете учебната занималня с развитие на тази креативна част от него. Този пакет Ви предоставя възможност да наблегнете на творческото и креативно мислене на детето Ви, като стимулирате този негов талант.

 

В BRAIN Academy ще стимулираме и мотивираме детето да развие таланта си с нашите преподаватели по рисуване, солфеж и пеене, уроци по пиано, Шахмат, декупаж и др.

Работим ексклузивно с Музикална школа Габи, в която се водят занимания по пиано, цигулка, пеене и солфеж.

 

За повече информация посетете нашите КУРСОВЕ

 

Пакет “Млад учен”

 

Детето го влече науката? Чете енциклопедии и обича да прави експерименти? С този пакет отваряте на детето си вратата към научните експерименти и игри, ще се научи как работи научния подход, да тества и анализира знанията си, ще работим по внедрена STEAM технология, ще получи енциклопедични знания в много от сферите на нашия живот.

 

Ще започне да мисли аналитично последователно, ще развием логичното и критичното му мислне, като го научим как да борави с информацията около него и за света. Тези знания и умения ще му предоставят ценна основа занапред в бъдещето във всяка една сфера на живота му.

 

Ние сме първата и единствена частна занималня в България, която използва STEAM методиката, като начин за обучение и развитие на критичното мислене, умения за взимане на решения, компетентност по интереси, работа в екип и “soft skills” при децата.

 

За повече информация посетете нашите КУРСОВЕ

 

Пакет “Малкият спортист” Здрав дух в здраво тяло

 

Ако детето Ви обича да се движи и да спортува, ако смятате, че има нужда от допълнителни спортни занимания и седенето на едно място толкова часове в училище не му се отразяват добре, може да се възползвате от нашия пакет със спортни активности, който след приключване на учебния процес- писане на домашни и упражнения, ще излизаме в парка, ще посещаваме спортни зали, ще играем йога и стречинг, а защо не и танци. Работим с квалифицирани треньори от НСА, дипломирани за работа с деца.

 

За повече информация на място при нас или ни се обадете.

В случай че желаете с детето Ви да се работи напълно индивидуално и смятате, че това е подходящата форма за обучение за него, има различни интереси или е развито в няколко области, най-доброто, което може да направите, е да се възползвате от нашия VIP-пакет.

 

Възползвайте се от частните ни персонални услуги под формата на VIP – грижа за Вашето дете, за да може да сте спокойни и да не се притеснявате относно усвояването на училищния материал, а и не само.

 

Така детето Ви ще се възползва максимално от всичко необходимо като знания и умения на тази възраст, като го съчетава успешно с учебния материал и в същото време ще го прави с желания, без да се налага да губите от Вашето време!

 

Освен това в таксата е включено цялостното изхранване на детето- сутрешна и междинни закуски, топъл и вкусен здравословен обяд и плодове през цялото време.

 

Месечна цена: 650 лв.

В предучилищната група работим по специални подготвителни програми, които са иновативни и продуктивни, обединяващи алтернативни образователни форми като PBL, Монтесори и STEAM- обучения и други. Освен това програмата е съобразена с държавните стандарти и указания на Министерството на образованието и науката / МОН/, с което се покрива паралелно материала преподаван в детските градини и училища на територията на РБългария.

 

Месечна такса – 650 лв

Месечна такса полудневна – 500 лв

Седмична такса – 180 лв

Седмична такса при половин присъствен ден – 150 лв 

Дневна такса – 45 лв

Полудневна – 35 лв

 

-При отсъствие на дете до 10 работни дни в рамките на месец, таксата не се възстановява.

-При отсъствие от над 10 работни дни поради заболяване се възстановява 50% от таксата само при записване за следващ месец.

-Седмичната такса се начислява до две поредни седмици. При трета започната седмица заплащането се отчита месечно.

Месечна такса – 800 лв

Месечна такса при половин присъствен ден (7:30-13:00 или 13:00 – 19:00)  – 600 лв

 

Седмична такса  -220 лв

Седмична такса при половин присъствен ден (7:30-13:00 или 13:00 – 19:00) – 180 лв

 

Дневна такса – 60 лв

Еднодневна такса при половин присъствен ден – 40 лв

Почасова такса  / на час/– 15 лв

 

*При всеки започнат час при почасови, полудневни посещения или след работно време, се заплаща допълнителна почасова такса.

**По желание предлагаме обедно изхранване, както и междинни закуски, които се заплащат допълнително.

*** Седмичната такса се начислява до две поредни седмици. При трета започната седмица заплащането се отчита месечно.

С нашите гъвкави финансови схеми, цената на занималнята започва от 294 лв на месец*! 
*при условие, че заплатите накуп на 8 (осем) месеца за модул “Учебна занималня” 1-7 клас

 

-При ранно записване до 30.06.2022 г. – отстъпка от 5% за целия първи срок.

При отсъствие на дете до 10 работни дни в рамките на месец, таксата не се възстановява.

При отсъствие от над 10 поредни работни дни поради заболяване се възстановява 50% от таксата само при записване за следващ месец.

 

-Спрямо редовната ни цена при заплащане еднократно на цялостен пакет:

 • в модул “Учебен” от м. октомври до м.януари до  вкл. ползвате отстъпка в размер на 5 % 
 • в модул “Учебен” от м. октомври до м.май вкл. ползвате отстъпка в размер на 10 %
 • в модул “Junior” – за плащане за 6 /шест/ поредни месеца  ползвате отстъпка в размер на 5 % 
 • в модул “Junior”  – за плащане за 12 /дванадесет/ поредни месеца ползвате отстъпка в размер на 10 % 

*Гореописаните отстъпки НЕ се комбинират.

**Отстъпките важат при записване за минимум 1 седмица и не важат за полудневни посещения, независимо дали са на седмична или месечна база.

 

-При брат или сестра от същото семейство се ползва отстъпка в размер на 10% за второто дете при заплащане на месечна такса. 

-Седмичната такса се начислява до две поредни седмици. При трета започната седмица заплащането се отчита месечно.

Регистрационна форма

Запишете детето си още сега на телефони 089 660 1869, 089 670 3401 или попълнете контактната форма по-долу и ние ще се свържем с Вас!

бутикова занималня в София

Банкова информация:

 • Получател: Ел Ес Ес Груп ООД
 • IBAN: BG51BPBI88981032162401
 • Банка: Юробанк България АД
 • Сметка: в BGN /български лева/
 • Основание: имена на детето

Продължителност

 

Занятията в детската занималня продължават до 19.00 часа, но ако Ви се наложи да закъснеете до по-късно, моля свържете се с нас за уточняване на условията

Гледане на дете през уикендите

Възможност за гледане на детето събота и неделя (с предварително записване)

За клиенти на занималнята

140 лв

За външни лица

180 лв

Които не са клиенти на занималнята

 Занималня   Занималня Premium   Занималня VIP - Unlimited
Пакет "Академик" БЕЛ и/или Математика
Пакет "Чуждоезиков" - Английски Пакет "Чуждоезиков" - ФренскиПакет "Чуждоезиков" - АрабскиПакет "Творчество и таланти"Пакет "Млад учен"Пакет "Малкият спортист" Здрав дух в здраво тялоВсичко неограничено
Взимане и водене до/от училище
Обучение на Английски- базово ниво Engl Adventure A1-B1
Медицинска застраховка "Злополука и болест" до 1000 лв
Йога за деца и релаксация
Включени учебници, наръчници и помощни материали
Храна-сутрешна и следобедна закуска, топъл обяд
Индивидуално обучение

Още курсове: