Учебна занималня

Приемът за занималня за учебната 2022/ 2023 год. е открит!

В BRAIN Academy – София сме създали подходяща образователна среда за децата, като фокусът при нас е главно върху развитието на интелекта на всяко дете и създаване на умения за учене, а не на наиузстяване и заучаване на материала и информацията в училище.

 

Концепцията на занималнята ни обединява алтернативните, образователни форми – Project Based Learning-PBL, Montessori, Валдорфски метод, Коменски, STEAM-обучения и др., интегрирайки ги с фундаменталните знания, по учебната програма на МОН, и надграждайки ги чрез допълнителни занимания по дигитално образование, приложни науки, състезателна математика и изкуства.

 

Атмосферата при нас е приятна и творческа, подходяща образователна среда, в която децата да развият тяхното творческо и критично мислене.

 

Учебната занималня обхваща възрастовата група от предучилищна група до ученици 8 клас включително.

 

Заниманията при нас протичат в двуезична среда като поощряваме свободното изразяване и комуникация на английски език.

Наука и критично мислене

 

Учим децата как работят научният метод и подход, да тестват и анализират, като развием логичното и критичното им мислене, за да могат да боравят както с информацията около тях, така и във всяка сфера на живота.

Програма STEAM

 

Подходящата програма STEAM (Наука, Технология, Инженерство, Изкуство и Математика), не само ще събуди интерес в учениците към науката и технологиите, но и ще ги научи да решават реални проблеми в живота си чрез прилагане на научни знания

Англоговоряща среда

 

Двуезичната англоговоряща среда, която сме въвели съобразена с нивото на децата, ще обогати знанията им под формата на ителектуално-тренировъчните игри- научен подход, чрез който децата се забавляват, докато учат.

Модерно оборудвана база

 

Разполагаме с пространство от над 400 кв.м. модерно оборудвани помещения, със съвременни и интерактивни пособия и материали. Достъп до богата библиотека с множество енциклопедии, книги и комикси, както на български език, така и чуждоезикови.

За кого е предназначена?

Учебната занималня е предназначена за деца от предучилищна възраст до 7-ми клас, целогодишно.

 

Работното ни време е разширено от 7:30 до 19:00ч., като събота и неделя работим по предварителна заявка.

Частна учебна занималня в София
Частна Занималня

Съобразно дневната програма

Ние взимаме/водим учениците от/до училище:

Сутрешна занималня

от 07:30 до 12:45ч

Посрещаме учениците, при желание предлагаме закуска и топъл обяд и след занятията по програма ги завеждаме до класните стаи.

Следобедна занималня

от 12:00 до 19:00 ч

Посрещаме учениците от двора на училището и ги довеждаме на място, като при желание предлагаме топъл обяд.

Обучението включва

 • Преговор и подготовка по взетия учебният материал от деня;
 • Писане и проверка на домашните задачи в малки групи;
 • Индивидуално внимание по отстраняването на пропуски в знанията;
 • Допълнителни упражнения и тестове от сборници и др.
 • Практическо-приложни задачи с цел стабилна основа и цялостно усвояване на материала;
 • Свободни творчески занятия-Арт, Шахмат, Йога, Музика, Рисуване,Brain games
 • Модерно оборудвани бази със съвременни и интерактивни пособия;
 • Непрекъснат контакт с родителите, обратна връзка по всеки въпрос, свързан с ученика.

BRAIN Academy. Be Smart.

Видове пакети

Освен занималнята имате възможност да включите към обучението различни пакети в съответствие от желанието и интересите на детето на преференциални цени , които ще допълнят и усъвършенстват знанията на детето в съответните области. В случай че детето е на занималня, то ползвате големи отстъпки при ползването на допълнителните услуги, които предлагаме.

Преподавателите идват на място при нас, след приключване на домашните работи и упражнения.

 

За повече информация се обърнете на място при нас или ни се обадете.

В месечната такса е включено освен обучението по утвърдения учебен план към съответния клас и упражнения, така и базово обучение по aнглийски език , медицинска застраховка, Йога и релаксация за деца, Brain Games-научни експерименти и игри, които ангажират учениците по време на занималнята активно умствено, но и творчески.

 

Месечна такса – 330 лв

(включва полудневно, целодневно, онлайн обучение, както и всички ваканции без лятно училище)

Полудневна такса – 24 лв

Целодневна такса – 32 лв

 

При отсъствие на дете до 10 работни дни в рамките на месец, таксата не се възстановява.

При отсъствие от над 10 работни дни поради заболяване се възстановява 50% от таксата само при записване за следващ месец.

 

Пакет “Академик” БЕЛ и/или Математика

 

Пакета включва: Засилено изучаване на Български език и/или Математика. В случай че детето Ви има затруднения при усвояане на материала по български език и/или математика, нашите преподаватели ще се погрижат то да усвои материала и по разбираем и забавен начин ще усвои учебния материал.

 

За повече информация посетете нашите КУРСОВЕ

 

Пакет “Чуждоезиков”

 

Програмата ни за ранното чуждоезиково за деца включва курсове по английски, френски и арабски език и е специално подготвена и разработена за деца от 6 до 12 год.

 

За повече информация посетете нашите КУРСОВЕ

 

Пакет “Творчество и таланти”

 

Детето Ви обича да пее? Или рисува много добре? Може би има други артистични заложби или го влекат изкуствата ?
Това е начинът да съчетаете учебната занималня с развитие на тази креативна част от него. Този пакет Ви предоставя възможност да наблегнете на творческото и креативно мислене на детето Ви, като стимулирате този негов талант.

 

В BRAIN Academy ще стимулираме и мотивираме детето да развие таланта си с нашите преподаватели по рисуване, солфеж и пеене, уроци по пиано, Шахмат, декупаж и др.

Работим ексклузивно с Музикална школа Габи, в която се водят занимания по пиано, цигулка, пеене и солфеж.

 

За повече информация посетете нашите КУРСОВЕ

 

Пакет “Млад учен”

 

Детето го влече науката? Чете енциклопедии и обича да прави експерименти? С този пакет отваряте на детето си вратата към научните експерименти и игри, ще се научи как работи научния подход, да тества и анализира знанията си, ще работим по внедрена STEAM технология, ще получи енциклопедични знания в много от сферите на нашия живот.

 

Ще започне да мисли аналитично последователно, ще развием логичното и критичното му мислне, като го научим как да борави с информацията около него и за света. Тези знания и умения ще му предоставят ценна основа занапред в бъдещето във всяка една сфера на живота му.

 

Ние сме първата и единствена частна занималня в България, която използва STEAM методиката, като начин за обучение и развитие на критичното мислене, умения за взимане на решения, компетентност по интереси, работа в екип и “soft skills” при децата.

 

За повече информация посетете нашите КУРСОВЕ

 

Пакет “Малкият спортист” Здрав дух в здраво тяло

 

Ако детето Ви обича да се движи и да спортува, ако смятате, че има нужда от допълнителни спортни занимания и седенето на едно място толкова часове в училище не му се отразяват добре, може да се възползвате от нашия пакет със спортни активности, който след приключване на учебния процес- писане на домашни и упражнения, ще излизаме в парка, ще посещаваме спортни зали, ще играем йога и стречинг, а защо не и танци. Работим с квалифицирани треньори от НСА, дипломирани за работа с деца.

 

За повече информация на място при нас или ни се обадете.

В BRAIN Academy предлагаме множество курсове и уроци, които са необходими за развитието на децата в тази възраст.

 

В случай че детето Ви е с различни интереси и развито в няколко области, най-доброто, което може да направите е да се възползвате от нашия VIP-пакет Unlimited, с който може да ползвате НЕОГРАНИЧЕНО всички курсове, като вие самите може да избирате какво точно да включите и кога.

 

Също така ако смятате, че детето има нужда от персонална грижа и изключително индивидуално отношение, то този пакет е точно за Вас. Може да се възползвате от частните ни персонални услуги под формата на VIP – грижа за Вашето дете, за да може да сте спокойни и да не се притеснявате относно усвояването на училищния материал, а и не само.

 

Така детето Ви ще се възползва максимално от всичко необходимо му като знания и умения на тази възраст, като го съчетава успешно с учебния материал и в същото време ще го прави с желания, без да се налага да губите от Вашето време да го водите на различни места, тъй като всичко ще се случва на място, при нас!

 

Освен това в таксата е включено цялостното изхранване на детето- сутрешна и следобедна закуска, топъл и вкусен обяд и плодове.

 

Месечна цена – 600 лв.

В предущилищната група работим по специални подготвителни програми, които са иновативни и продуктивни, обединяващи алтернативни образователни форми като PBL, Монтесори и STEAM- обучения и други. Освен това програмата е съобразена с държавните стандарти и указания на Министерството на образованието и науката / МОН/, с което се покрива паралелно материала преподаван в детските градини и училища на територията на РБългария.

Месечна такса – 460 лв

Седмична такса – 120 лв

Седмична такса при половин присъствен ден – 90 лв 

Дневна такса – 32 лв

Полудневна – 24 лв

 

При отсъствие на дете до 10 работни дни в рамките на месец, таксата не се възстановява.

При отсъствие от над 10 работни дни поради заболяване се възстановява 50% от таксата само при записване за следващ месец.

Месечна такса – 750 лв

Месечна такса при половин присъствен ден (7:30-13:00 или 13:00 – 19:00)  – 550 лв

 

Седмична такса  -200 лв

Седмична такса при половин присъствен ден (7:30-13:00 или 13:00 – 19:00) – 150 лв

 

Дневна такса – 58 лв

Еднодневна такса при половин присъствен ден – 35 лв

Почасова такса  / на час/– 12 лв

 

*При всеки започнат час при почасови, полудневни посещения или след работно време, се заплаща допълнителна почасова такса.

**По желание предлагаме обедно изхранване от сертифицирана детска кухня, както и междинни закуски, които се заплащат допълнително.

С нашите гъвкави финансови схеми, цената на занималнята започва от 294 лв на месец*! 
*при условие, че заплатите накуп на 8 (осем) месеца за модул “Учебна занималня” 1-7 клас

 

-При ранно записване до 30.06.2022 г. – отстъпка от 5% за целия първи срок.

При отсъствие на дете до 10 работни дни в рамките на месец, таксата не се възстановява.

При отсъствие от над 10 работни дни поради заболяване се възстановява 50% от таксата само при записване за следващ месец.

-Спрямо редовната ни цена:

 • при заплащане накуп на 3 (три) месеца ползвате отстъпка в размер на 5 % за следващите 3 месеца
 • при заплащане накуп на 5 (пет) месеца ползвате отстъпка в размер на 10 % до края на учебната година
 • при заплащане накуп на 8 (осем) месеца получавате един месец БЕЗПЛАТНО

*Различните отстъпки НЕ се комбинират.

**Отстъпките важат при записване за минимум 1 седмица и не важат за полудневни посещения, независимо дали са на седмична или месечна база.

 

-Доведи приятел – отстъпка в размер на 5% от редовната цена за първия месец за двете деца.

-При брат или сестра от същото семейство се ползва отстъпка в размер на 10% за второто дете при заплащане на месечна такса. 

Регистрационна форма

Запишете детето си още сега на телефони 089 660 1869, 089 670 3401 или попълнете контактната форма по-долу и ние ще се свържем с Вас!

занималня с английски

Продължителност

 

Занятията в детската занималня продължават до 19.00 часа, но ако Ви се наложи да закъснеете до по-късно, моля свържете се с нас за уточняване на условията

Гледане на дете през уикендите

Възможност за гледане на детето събота и неделя от 9ч до 132 ч (с предварително записване)

За клиенти на занималнята

40лв

За външни лица

48лв

Които не са клиенти на занималнята

 Занималня   Занималня Premium   Занималня VIP - Unlimited
Пакет "Академик" БЕЛ и/или Математика
Пакет "Чуждоезиков" - Английски Пакет "Чуждоезиков" - ФренскиПакет "Чуждоезиков" - АрабскиПакет "Творчество и таланти"Пакет "Млад учен"Пакет "Малкият спортист" Здрав дух в здраво тялоВсичко неограничено
Взимане и водене до/от училище
Обучение на Английски- базово ниво Engl Adventure A1-B1
Медицинска застраховка "Злополука и болест" до 1000 лв
Йога за деца и релаксация
Включени учебници, наръчници и помощни материали
Храна-сутрешна и следобедна закуска, топъл обяд
Индивидуално обучение

Още курсове: