Наука и околен свят

COURSE PRICE FOR 144 Лв.

Наука и околен свят

Teacher

Каролина Николова

Category

Science

Course Attendees

Still no participant

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Course Reviews

Still no reviews

В Brain Academy се стремим oт ранна възраст да потапяме децата във вълнуващия свят на науката чрез практически уроци и игри съобразени с тяхната възраст.

Преминавайки през учебния план и дисциплините по Човек и природа, Технология и предприемачество и други, надграждаме с енциклопедични знания и експерименти.

 

Чрез програмата STEAM, ще обогатим общата култура на децата. Така надграждаме знанията и уменията им, като същевременно наблегнем на научния подход, като начин на мислене през целия им живот.

 

Какво е STEAM обучение?

В превод STEAM е обучение чрез методите на науката, технологиите, инженерството, изкуството и математиката. В превод идва от английските Наука – Технология – Инженерство –Творчество- Математика. По време на занятията децата взимат активно участие в различни експерименти. Насърчаваме ги да споделят идеите си като допринасят както за индивидуалните, така и на групови проекти. Активното участие и обучение чрез практическо приложение и преживяване на наученото, са основните принципи залегнали във всеки урок.

 

Показваме на нашите ученици как STEAM дисциплините се свързват помежду си в практиката и живота. Така развиват своя начин на мислене, като последователен и цялостен процес, бидейки креативни и иновативни при решаване на комплексни задачи;

Price : 144 Лв.

Max Availability : 8

Difficulty : Advanced Begginers Medium

Location : BRAIN Academy - Sofia

Typology : Group Individual

Question

Scroll Up