Cандрела Саад

Owner& Senior Supervisor

MESSAGE ME

3

COURSES

0

FOLLOWERS

0

RATING

Сандрела Саад завършва гимназия с основен език френски и втори английски. Висшето си образование завършва в УНСС катедра Международни Икономически Отношения/International Economics с чуждоезиково обучение. Специалността й е "Economics of environment" като интересите й са в областта на опазването на околната среда. Участвала е в международни програми за обмен към Erasmus+  и др., което затвърждава езиковите й познания до ниво native - английски и френски език. След завръщането си в България разбира, че работата й с деца е нейното призвание и намира работа в съответната сфера. Участвала е в множество учебни практики във Франция и Холандия, което е допринесло за прилагането на различни и иновативни методи при работата й с деца и към момента. Сертифициран ментор по Монтесори Метод за деца и юноши към Montessori Europe и Pacific Northwest Montessori Association.

Работила е в административен отдел на международна компания в сферата на услугите, както и в една от водещите компании, свързана с работа с деца в България. Дългогодишен преподавател по английски и френски  език от 1 до 12 клас, като подготвя за изпити като TOEFL, IELTS и  SAT. Подготвяла е кандидати  за програмисти по английски език.

 

В продължение на 14 години се занимава с класически балет, като през последните години става професионален спортист и печели множество купи, медали и отличия в България и чужбина.

 

Още от студентка се занимава с деца, покрай работата си в различни детски центрове, занимални, агенции, детски партита и мероприятия. Това е времето, в което открива, че предаването на знания й носи удоволствие и решава да продължи в тази посока. Успешно намира общ език с децата и да успява да им обясни сложна материя по възможно най-лесния и забавен начин. През свободното си време се среща с приятели и се отдава на приложни изкуства или спорт. Обича разходките в планината и дългите преходи на различни и нови за нея места.

Any followers founded
Any review founded
COURSE
PRICE

Български език и Математика

Лв. 160

VIEW

Предприемачество и финанси за юноши

Лв. 220

VIEW

Предприемачество и финанси за деца

Лв. 220

VIEW

Mail : s.saad@braincademy.bg

Phone : +3598966703401

Location : Sofia, Bulgaria

Contact Me