БЕЛ и Математика – НВО за 5, 6 и 7 клас

Teacher

Габриела Иванова

Category

Science

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Нашите курсове по Български език и литература /БЕЛ/ и Математика за 5, 6 и 7 клас гарантират индивидуален подход и отношение към всяко дете. Добрата подготовка през прогимназиалния етап, а именно от 5-ти до 7-ми клас, гарантира успешното представяне на матурите при НВО след 7. клас. 

 

Целта е пълноценното усвояване и затвърждаване на знанията върху изучавания материал през учебната година. Това е предпоставка за успешното представяне на матурата след 7 клас при НВО и кандидатстване в специализирани гимназии. Курсовете са изцяло съобразени с най-новите изисквания на МОН и включват периодични изпити и тестове през годината.

 

Последователността и постоянството в обучението гарантират по-доброто справяне с предстоящите контролни и класни работи в училище. Занятията следват изучавания материал от учебната програма по Български език и литература и по Математика, като се надгражда, но и набляга на пропуските и затрудненията на ученика

 

* Курсът по БЕЛ и Математика не замества обучението в училище.

** Месечната такса е на база календарен месец.

Нашите предимства

 • Обучение в малки групи до 6-8 ученици в група;
 • Подробно и детайлно запознаване с особеностите при решаване на тест;
 • Задаване на домашни работи и обстойна проверка и коментар;
 • Допълнителни материали, съобразени с най-новите изисквания на МОН
 • Индивидуален подход към всеки ученик, съобразно нивото
 • Системна проверка чрез тестове и пробни изпити
 • Удобна локация, в близост до метростанция
 • Обратна връзка с родител за успеваемостта на ученика

Описание и цени

Курсовете при нас са подходящи за ученици, които имат затруднения в училище и за онези, които поставят по-високи цели в обучението си по Български език, литература и математика.

 

Сериозната подготовка в 5 и 6 клас неминуемо представлява основа за добри резултати на матурите /НВО/ след 7 клас. Курсовете са с продължителност 8 последователни месеца /октомври-май/,  с възможност за включване всеки месец.

Български език, литература и математика за ученици от 5 и 6 клас:

 • Занятията се провеждат в делнични дни
 • Продължителност : 90 мин.
 • Месечна такса - 180 лв./ на предмет
 • Групи до 8 деца

 

Български език, литература и математика за 7 клас-подготовка за матура (НВО - национално външно оценяване)

 • Занятията се провеждат в събота
 • Продължителност: 120 мин.
 • Месечна такса: - 220 лв./ на предмет
 • Групи до 6 деца

 

-При записване на двата предмета /БЕЛ и Математика/ - отстъпка в размер на 5%

 

-Отстъпка за второ дете от семейството – 10%

Запишете се от тук:

Зашишете се сега на 0896601869 и 0896703401 или попълнете формата:

Our Main Teachers

Габриела е част от екипа на BRAIN Academy вече четвърта година и с всеки изминал ден работата с деца е това, което я зарежда с положителни емоции  и я кара да се усмихва постоянно. Завършва 135 СОУ “Ян Амос Коменски” гр. София със специалност „Социална работа за деца и семействав риск“ и професионална насоченост „Сътрудник…

Преди да се отдаде на работата с деца,дълги години е била на ръководни позиции в корпоративния частен сектор, като част от екипа на различни компании. Завършила е частна езикова гимназия с английски език, профил "Право и мениджмънт" в гр.София. Висшето си образование- магистърска степен  "Финансов контрол" завършва в "Нов Български Университет", като след това продължава с още две магистратури към University of Delaware - Finance Accounting & Corporate Finance.

Cандрела Саад

Owner& Senior Supervisor
VIEW PROFILE

Сандрела Саад завършва гимназия с основен език френски и втори английски. Висшето си образование завършва в УНСС катедра Международни Икономически Отношения/International Economics с чуждоезиково обучение.

Теди се присъедини към нашия екип началото на лятото на 2020 г. Родена е в Бургас, където завършва профилирана гимназия с английски и френски език. След завършването, силното й увлечение към работа с деца я кара да дойде в София, където се записва в Софийския Университет " Свети Климент Охридски", Факултет по науки за образованието и изкуствата. Специализира Логопедия в педагогическа сфера, което й дава професионална подготовка за работа с лица с всички комуникативни нарушения във всички възрастови групи.

Kурсовете по Български език, литература и математика поставят основа на добрата подготовка в училище и на матурите /НВО/ след 7-ми клас. Повишават успеваемостта на ученика в клас, дават му солидни знания в по-горните класове и са предпоставка за по-добри резултати. Наблягаме на пропуски и затруднения в материала, като го поднасяме под друга по-достъпна и усвояема форма.

Габриела е част от екипа на BRAIN Academy вече четвърта година и с всеки изминал ден работата с деца е това, което я зарежда с положителни емоции  и я кара да се усмихва постоянно. Завършва 135 СОУ “Ян Амос Коменски” гр. София със специалност „Социална работа за деца и семействав риск“ и професионална насоченост „Сътрудник…

Price : 180-220 Лв.

Max Availability : 8

Difficulty : Advanced All types Begginers Medium

Location : BRAIN Academy - Sofia

Typology : Group Individual

Question