Етикеция и добри обноски за деца

01-10-2023

2 уч. часа седмично

per person /
Лв.

120

Етикеция и добри обноски за деца

Teacher

Лидия АлАшкар

Category

Business school Social skills & Mindset

Course Attendees

Still no participant

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Course Reviews

Still no reviews

Децата с добри обноски в обществото се възприемат много по-добре, по-приятни са за общуване, по-самоуверени са и постигат повече. Основата на доброто възпитание, поведение и обноски, възприета в детството, е безценна и се счита за инвестиция за цял живот. Независимо дали сте в училище, в ресторант или на театър, добрите маниери и нрави са ключови не само при първото впечатление от Вашето дете, ами и като цяло за това как то е възпитано, в каква среда живее и като човек изобщо.

В курса " Етикеция и добри обноски за деца" в BRAIN Academy децата ще научат и затвърдят добрите маниери и социалните си умения, от които се нуждаят, за да се развиват и утвърдят както в настоящата си среда, така и по-късно професионално.

Dobri obnoski za deca

Темите, които се покриват, включват добри обноски и маниери на маса, запознанство и първо впечатление, поведение на обществени места - театър, ресторант, концерти, справяне с ежедневни житейски ситуации, официални събития и протокол и други.

При желание всеки курс може да бъде пригоден да отговаря на индивидуалните изисквания и нужди на децата ви.

Дайте на Вашето дете възможност да покаже себе си в светлина, която всеки ще хареса, приеме и ще иска да бъде част от близкия му кръг. Позволете му да реализира потенциала си по деликатен, възпитан и обран начин, с развити социални умения, самоувереност и добро самочувствие.

Форма за записване

Our Main Teachers

Децата с добри обноски в обществото се възприемат много по-добре, по-приятни са за общуване, по-самоуверени са и постигат повече. Основата на доброто възпитание, поведение и обноски, възприета в детството, е безценна и се счита за инвестиция за цял живот. Темите, които се покриват, включват добри обноски и маниери на маса, запознанство и първо впечатление, поведение на обществени места и др.

Преди да се отдаде на работата с деца,дълги години е била на ръководни позиции в корпоративния частен сектор, като част от екипа на различни компании. Завършила е частна езикова гимназия с английски език, профил "Право и мениджмънт" в гр.София. Висшето си образование- магистърска степен  "Финансов контрол" завършва в "Нов Български Университет", като след това продължава с още две магистратури към University of Delaware - Finance Accounting & Corporate Finance.

Price : 120 Лв.

Max Availability : 6

Difficulty : Advanced All types Begginers Medium

Location : BRAIN Academy - Sofia

Typology : Group Individual

Question