Дима Христова

Owner& Management

MESSAGE ME

6

COURSES

0

FOLLOWERS

0

RATING

Преди да се отдаде на работата с деца, дълги години е била на ръководни позиции в корпоративния частен сектор, като част от екипа на различни финансови и други компании над 15 години. Завършила е елитна частна езикова гимназия с английски език, профил "Право и мениджмънт в корпоративна среда" в гр.София.

 

Висшето си образование- бакалавърска степен "Финансов мениджмънт" и " Корпоративни финанси" завършва в "Нов Български Университет", София. След това продължава с магистърска степен  "Финансов контрол" и две магистратури към чуждестранен факултет към University of Delaware - Finance Accounting & Corporate Finance.

 

Във финансовата сфера е над 18 години, сериен предприемач, основател на различни Стартъп/Start up бизнеси в сферата на образование, финанси, услуги, събития и онлайн търговия. От 2019 г. е зам. Председател на "Съюза на съдебно-счетоводните експерти в РБългария". В момента е докторант  към катедра "Счетоводство и одит" - задочна форма.

 

Сертифициран ментор е по STEAM - educational approach от 2019 год., което й дава много възможности при работа с деца, а и не само.

 

Открива зареждащата и позитивна сила на децата покрай своите деца и вярва, че всеки носи в себе си потенциал и иска повече деца да имат възможността да го развият. Обича да чете книги, да слуша музика, разходките в планината и да играе компютърни игри за пораснали деца. Омъжена, с две деца.

Any followers founded
Any review founded
COURSE
PRICE

Български език и Математика

Лв. 160

VIEW

Шахмат за деца

Лв. 90

VIEW

Етикеция и добри обноски за деца

Лв. 120

VIEW

Програмиране и роботика за деца

Лв. 160

VIEW

Предприемачество и финанси за юноши

Лв. 220

VIEW

Предприемачество и финанси за деца

Лв. 220

VIEW

Mail : office@brainacademy.bg

Phone : +359 89 660 1869

Location : Sofia, Bulgaria

Contact Me